• Sabine Metaal: “ik geniet van volop doorgroeimogelijkheden door mijn opleiding via Accres”

    28 februari 2024

    In Rotterdam, op 23-jarige leeftijd, heeft Sabine Metaal haar passie voor tuinontwerp gevonden. Momenteel studeert ze in Arnhem Tuin- en Landschapsinrichting via Accres, terwijl ze ook de marketing verzorgt voor VDK VDW, een internationale ontwerpstudio voor tuinen en landschappen.

    Opleiding is de sleutel tot succes

    We erkennen het belang van gemotiveerd en gekwalificeerd talent voor de groei van een bedrijf. Daarom geloven we dat opleiding een belangrijk onderdeel is bij het aantrekken en behouden van personeel. In Sabine's geval dragen VDK VDW, Accres en Sabine gezamenlijk de kosten van haar tweede opleiding. Iedere situatie is uniek en daarom kijken we graag naar de verschillende mogelijkheden.

    Volop doorgroeimogelijkheden

    Sabine vindt haar grootste vreugde in het inspireren van mensen, zowel in persoonlijke als zakelijke context. Na de voltooiing van een tuinontwerp of de uitvoering ervan, kan ze haar passie voor marketing volledig tot uiting brengen.

    Daarnaast waardeert Sabine de kansen voor persoonlijke groei die VDK VDW en Accres haar bieden. Ze is begonnen op de marketingafdeling en krijgt de ruimte om het vak van tuinontwerp te leren. “Er zijn volop doorgroeimogelijkheden bij VDK VDW” benadrukt ze. Sabine heeft verschillende taken, waaronder het schrijven van blogs, het verzorgen van de e-mailmarketing en het beheren van sociale media. “Bij VDK VDW heb ik een speciaal doel voor ogen.”

    Het zit in de familie

    Haar interesse in tuinontwerp begon enkele jaren geleden; “Ik was vroeger veel buiten in de tuin en heb zelfs onze eigen tuin ontworpen’’. “Het zit in de familie” bekent ze trots. “Ik wil gewoon mooie dingen opleveren” voegt ze eraan toe.

    Met één dag school, drie dagen werk en één dag voor huiswerk, geniet Sabine van de balans in haar week. “Omdat ik het leuk vind, haal ik goede cijfers” lacht ze. Haar analytische vaardigheden worden steeds beter door haar ervaring, en hoewel er veel bij komt kijken, vindt ze de werklast goed te doen.

    Dankbaar

    Dankbaar voor de kansen en de vrijheid die ze krijgt, voelt Sabine zich goed bij VDK VDW. “Ik zit heel erg op mijn plek. Ik weet hoe anders het kan zijn” zegt ze. Ze kijkt uit naar een stage van drie maanden, en als de kans zich voordoet, zou ze die graag bij VDK VDW willen doen. “Door deze opleiding heb ik een stip aan de horizon. Ik werk ergens naartoe” besluit ze, vastberaden in haar streven naar een toekomst in de wereld van tuinontwerp.

    Hoe zit het met jou?

    Wil je jouw eigen succesverhaal schrijven, maar weet je nog niet precies welke route het beste bij jou past? Ben je al aan het rondkijken op de arbeidsmarkt, maar kun je wel wat begeleiding of een persoonlijk gesprek gebruiken? Neem vandaag nog contact op met een van onze consultants. In zo'n gesprek bekijken we samen de verschillende mogelijkheden, ook op het gebied van opleidingen.

    Neem eens een kijkje op onze vacaturepagina. Wij staan paraat om je te helpen bij het vinden van de juiste weg naar jouw professionele groei en succes.

    Leestip: Ik zoek werk maar weet niet wat ik wil

    Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt? 

    Maak een JobAlert aan of stuur een open sollicitatie. Wij zoeken graag met je mee.

    Jobalert aanmaken