• Accres HR Solutions en HR-Groep openen nieuw kantoor in centrum Eindhoven

    8 augustus 2024

    Accres HR Solutions en HR-Groep openen op 12 augustus 2024 hun gezamenlijke kantoor in het centrum van Eindhoven. Deze stap markeert een belangrijke mijlpaal in de groeiambities van Accres HR Solutions in de regio Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg.

    Nieuwe locatie versterkt samenwerking
    HR-Groep verhuist van hun oude kantoor aan de Hoogstraat naar de nieuwe locatie aan de Sint Jorislaan. Dit nieuwe kantoor biedt meer ruimte voor letterlijke groei én bevindt zich natuurlijk in het hart van Eindhoven. Door de verschillende dienstverleningen van Accres HR Solutions en HR-Groep onder één dak te brengen, wordt de samenwerking tussen beide labels verder versterkt.

    Groeikansen in de regio
    Accres HR Solutions heeft grote groeiambities in Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg en heeft al kantoren in Deurne, Someren en Valkenswaard. De opening van het nieuwe kantoor in Eindhoven is een logische stap om de strategische doelen te bereiken. De regio biedt veel kansen en met dit nieuwe kantoor kan Accres HR Solutions nog beter inspelen op de behoeften van de regionale markt.

    Perfecte aanvulling in dienstverleningen
    De dienstverleningen van Accres HR Solutions en HR-Groep vullen elkaar perfect aan. Accres HR Solutions richt zich op het bieden van complete HR-oplossingen, terwijl HR-Groep gespecialiseerd is in ZZP-bemiddeling. Samen kunnen zij een breed scala aan diensten aanbieden, van werving en selectie tot salarisadministratie, van detacheren tot ZZP-bemiddeling en van HR-advies tot uitzenden. 

    “De integratie van onze diensten op deze nieuwe locatie stelt ons in staat om nog efficiënter te werken en onze klanten, medewerkers en zzp’ers beter van dienst te zijn,” aldus Frans van Gerven, directeur van Accres HR Solutions. “Vooral in de huidige dynamische arbeidsmarkt is het cruciaal om flexibel en snel te kunnen inspelen op de behoeften van onze stakeholders.”

    Modern kantoor faciliteert groei en innovatie
    Het nieuwe kantoor biedt niet alleen meer ruimte, maar ook meer mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Met moderne werkplekken en vergaderruimtes kunnen beide teams efficiënter werken en beter samenwerken. Dit komt niet alleen de bedrijven ten goede, maar ook hun klanten, medewerkers en zzp’ers die profiteren van een gestroomlijnde dienstverlening.

    Strategische integratie zet koers naar one-stop-shop model
    De verhuizing sluit naadloos aan bij de strategie die Accres HR Solutions sinds 2022 samen met medeaandeelhouder Spa Capital heeft ingezet. Deze strategie omvat het aantrekken van gespecialiseerde partners, waardoor Accres een one-stop-shop wordt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Vorig jaar nam Accres HR Solutions HR-Groep over, wat de basis legde voor deze nauwe samenwerking en verdere integratie van diensten. Met de nieuwe locatie kan het bedrijf alle diensten op het gebied van werkgeverschap onder één dak aanbieden, wat klanten en medewerkers een nog betere service garandeert.

    Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt? 

    Maak een JobAlert aan of stuur een open sollicitatie. Wij zoeken graag met je mee.

    Jobalert aanmaken