• Een baan voor het leven, of een leven vol banen? Met Accres is het mogelijk!

    18 maart 2024

    Ronald, een ervaren timmerman met 37 jaar ervaring in de bouw, stond eerst twijfelachtig tegenover het idee van een bemiddelingsbureau. Zijn visie veranderde toen hij de samenwerking aanging met Accres. “Ze hebben het tegendeel bewezen, het is geen doorsnee bemiddelingsbureau wat velen denken.” Nu, als een tevreden en gewaardeerd medewerker bij een renovatie en onderhoudsbedrijf, deelt hij zijn verhaal over de samenwerking.

    Twijfels

    "In eerste instantie had ik mijn twijfels over uitzenden en detacheren” vertelt Ronald. “Ik had er eerder nog geen ervaring mee.” Door het onbekende wist Ronald niet hoe dit in zijn werk ging. Na meerdere opdrachten via Accres, zit Ronald nog steeds goed op zijn plek.

    Vakmanschap

    Ronald combineert vakmanschap met een warm hart. Hij gaat graag nieuwe uitdagingen aan, wat hem zowel professioneel als persoonlijk heeft doen groeien. Ronald's veerkracht en aanpassingsvermogen maken hem een voorbeeld in de steeds veranderende arbeidsmarkt.

    Ondersteuning en begeleiding

    Door Accres heeft Ronald een beter begrip gekregen van de steeds veranderende, hedendaagse arbeidsmarkt. Hij waardeert de ondersteuning en begeleiding die hij heeft ontvangen bij het vinden van passende opdrachten en het opbouwen van een netwerk binnen zijn vakgebied. Deze ondersteuning heeft zijn overgang naar een leven vol uitdagende banen soepeler en succesvoller gemaakt.

    Tevreden werknemer

    Ten slotte erkent Ronald de rol die Accres heeft gespeeld in zijn loopbaan. "Zonder Accres had ik deze baan niet gehad. Ik ben er tevreden," zegt hij met een positief gevoel. Voor Ronald is Accres geen uitzendbureau, maar een partner die zijn carrière heeft veranderd.

    Ben je benieuwd geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen? Plan een afspraak in via onze contactpagina of loop eens binnen op een van onze vestigingen. Ben je specifiek op zoek naar een functie? Kijk dan eens op onze vacaturepagina.

    Leestip: Ik geniet volop van doorgroeimogelijkheden via Accres

    Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt? 

    Maak een JobAlert aan of stuur een open sollicitatie. Wij zoeken graag met je mee.

    Jobalert aanmaken